Tasokasta majoitusta ja monipuolista palvelua Ruotsulan Hovissa

Yrityksestä

Eepos Group Oy on palveleva perheyritys luonnon helmassa,  keskellä kauneinta  Keski-Suomea, hyvien kulkuyhteyksien päässä Jämsän kaupunkikeskustasta (1 km) ja Himoksen vapaa-aikakeskuksesta (5 km).

Arvostamme sosiaalista ja kulttuuriympäristöä sekä perinteitä. Toimintaamme ohjaavia arvojamme ovat hyvä palvelu ja palveluiden korkea laatu. Niiden lisäksi luovuus, asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys ja joustavuus ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Yrityksemme kodikkaassa ja välittömässä ilmapiirissä asiakkaamme viihtyvät! Merkitsipä se Sinulle rennon rauhallista ja tutun turvallista lomailua majoitustiloissamme, osallistumista yksilöllisiin valmennuksiimme tai koulutuksiimme, makuelämyksiä lounas-kahvilassamme, yhdessä oloa ystävien ja saunaillan merkeissä, syntymäpäiväjuhlan tai sukujuhlan viettoa täyden palvelun talossa.

Pihapiirissämme on runsaasti erilaisia aktiviteetteja: urheilukenttä joukkuepeleihin, -leikkeihin ja liikuntaan, leikkikenttä perheen pienimmille sekä grillikatos ja pöytäryhmät ulkona nautiskeluun.

Lisää valokuvia